Nutricia Nutrizone Dry Blend - recenze

Kdo dal své děti - je to účinek? Jaké dávky byly dány podle věku?

Obyčejné směsi a potraviny s vysokým obsahem kalorií nám nepomáhají, za 2 roky 7,5 kg a rostou tenké. Všechny rány nebudou popisovat (pokud se zajímají o příspěvky)

Chci si vyzkoušet nastavitelný Nutridrink. Nepište ani o doktorech - už dávno na nás dělali, bolavé téma a jeden samostatný - já sám se jím zabývám.

Může někdo z této směsi mít výsledky?

Univerzální nutričně vyvážená výživa pro podávání v gastrointestinálním traktu (GIT) pomocí sondy nebo pro perorální podání. Lze použít u dětí starších než jeden rok a dospělých. Může být jediným zdrojem energie. Neobsahuje lepek ani klinicky významné množství laktózy. Jsou možná hypo-, hyper- a standardní ředění, která umožňují jeho použití pro adaptivní a hlavní stadia enterální výživy. Neobsahuje dietní vlákninu.

Indikace pro použití směsi Nutrizon Podle pokynů lze Nutrizon použít v následujících případech: podvýživa; onemocnění gastrointestinálního traktu (pankreatitida, cholecystitis, radiační enteritida, fistula, onemocnění a patologické stavy gastrointestinálního traktu způsobené chemoterapií); kritické stavy (zranění, popáleniny, sepse atd.); částečné překážky průchodu potravy (porušení polykání a žvýkání, poranění nebo otok hlavy a krku, striktury a obstrukce v jakýchkoli částech gastrointestinálního traktu); anorexie; kóma.

Nutridrink v onkologii: recenze, cena

Často se vyskytují případy, kdy není možné jíst běžné potraviny, zejména v situacích, jako jsou předoperační a pooperační období, obtíže při polykání a žvýkání, těžké onemocnění a doprovodné vyčerpání pacienta, doba rehabilitace atd. Najdete zde mnoho dalších situací, kdy bude Nutridrink nepostradatelný.

1. Nutridrink: složení, aplikace

Tento lék se vyrábí ve formě kapaliny, balené v lahvičkách o objemu 200 ml nebo ve sáčcích s trubičkami pro pohodlnější pití. Chuť nápoje může být jiná: vanilka, jahoda, čokoláda, pomeranč, banán. Otevřený obal je možné uchovávat maximálně jeden den, místo skladování výrobku musí být suché a chladné.

Procentní podíl BJU Nutridrink obsahuje proteiny - 16%, tuk - 35%, sacharidy - 49%. Již z těchto čísel je zřejmé, že nápoj poskytuje velké množství energie, které je nezbytné během nemoci a rehabilitace. Tento produkt je velmi bohatý na vitamíny a minerály. Je možné poznamenat, že tyto vitamíny jsou ve své kompozici jako kyselina listová, riboflavin, karotenoidy, cholin, buotin, A, B1, K, B6, B12. Ze zdravých minerálů obsahuje Nutridrink mangan, měď, železo, zinek, selen, jód a fluor.

Tento vysoce kalorický nápoj obsahuje velké množství bílkovin. Výhodou kompozice je absence laktózy a lepku, což může u některých lidí vyvolat alergické reakce. Navzdory tomu je však stále nutné postupovat s opatrností, protože může stále způsobovat alergie, především díky přídatným látkám, které jsou v ní obsaženy, nebo kvůli nesnášenlivosti osoby na kteroukoli složku nápoje.

Pomocí tohoto nástroje můžete rychle obnovit rovnováhu živin v těle, a to jak doma, tak v nemocnici. Může být použit jako hlavní potravina a navíc. Nutridrink se v takových nemocech a zdravotních problémech dobře projevil:

  • žaludeční vřed;
  • refluxní ezofagitida;
  • erozivní gastroduodenitida;
  • mentální anorexii;
  • operaci žaludku.

Pro děti starší tří let a starší osoby bude tento nápoj v mnoha případech nepostradatelným doplňkem výživy. Tento lék pomáhá velmi dobře, když má člověk nedostatek váhy.

Nutridrink může být konzumován v chladné, teplé nebo horké formě, při zahřátí neztrácí své vlastnosti. K obnovení síly a rovnováhy vitamínů a minerálů je průběh léčby asi dva týdny, přičemž každý den se užívají dva až tři balíčky nápoje. Můžete ho použít místo obvyklého jídla a mezi jídly.

2. Nutridrink pro onkologii: hodnocení zákazníků

U mnoha onemocnění, včetně rakoviny, pacienti nemají téměř žádnou chuť k jídlu. A to by nemělo být překvapující, protože tělo je otráveno během chemoterapie pro léčbu onkologie, v důsledku čehož člověk neustále zažívá stav nevolnosti. A není čas na jídlo. Ale musíte jíst, je nezbytné, aby tělo mělo sílu bojovat s nemocí. Zdravé buňky také potřebují výživu - celou řadu vitamínů a minerálů. Jejich užívání z pravidelných jídel je problematické, a to jak z důvodu nedostatku chuti k jídlu a nevolnosti, tak proto, že nalezení vyvážené stravy je obtížný úkol. A tady Nutridrink přijde na záchranu.

Pacienti s onkologickými diagnózami, kteří se pokusili užívat tento lék, si všimnou zvýšení síly, zlepšení pohody a skutečnosti, že tento nápoj nezpůsobuje pocit nevolnosti, zejména proto, že si můžete vybrat z těch nejpříjemnějších chutí. Nutridnink se velmi dobře prokázal s diagnózou karcinomu žaludku, v pooperačním období a během chemoterapie. Mnoho pacientů si všimlo, že pili tento nápoj s radostí a používali ho pravidelně a ve zdravém stavu.

3. Nutridrink v onkologii: recenze lékařů

Hlavní výhodou léku je podle lékařů její vyvážené složení, díky němuž je v některých případech možné je nahradit běžným jídlem. Současně člověk nejenže ztratí vitamíny a minerály, které obvykle pocházejí z potravin, ale také naopak, což bude prospěšné, protože spolu s Nutridrinkem obdrží celou potřebnou sadu užitečných látek.

Při onkologii je třeba dodržovat určitou dietu, která pomůže rychle se vyrovnat s onemocněním. Lékaři doporučují zcela vyloučit z masa a rybích výrobků, jakož i cukru a výrobků obsahujících cukr. Sůl ve velkém množství, smažená, uzená je zakázána. Pokud se budete řídit těmito jednoduchými pravidly a užíváte Nutridrink, pak ve všech fázích léčby můžete pozorovat dobrý stav i při chemoterapii.

Tento lék pomáhá dobře v vyčerpání, což není neobvyklé v onkologii a dalších nemocech. Vzhledem k vysokému kalorickému obsahu bude i malá láhev postačovat pro to, aby osoba měla větší fyzickou sílu, a tělo dostane dobrou dávku vitaminu a minerálů.

Nápoj lze použít také jako náhražku kojenecké výživy, ale rodiče dětí mladších tří let musí před použitím vždy konzultovat s dětským lékařem.

4. Nutridrink pro onkologii: recenze, cena

Vysoká cena je pravděpodobně jedinou nevýhodou tohoto nápoje. Domníváme-li se, že dnes je jeho cena asi 200 rublů, a každý den je třeba použít 2-3 balíčky, pak na dvoutýdenní kurz je toto množství působivé. Ale stojí to za to, protože Nutridrinka obsahuje celou řadu látek nezbytných pro tělo, takže můžete samozřejmě dočasně odmítnout jiné potraviny.

Věnujte pozornost tomuto zajímavému videu Eleny Malyshevové věnované Nutridrinkovi.

"Nutridrink" v onkologii: recenze, složení, návod k použití

Docela často se vyskytují případy, kdy není možné jíst běžné potraviny, například během pooperačních a rehabilitačních období, během kterých vznikají při polykání a žvýkání obtíže, stejně jako v průběhu vážných onemocnění doprovázených vyčerpáním pacienta. Tyto nemoci lze přičítat a onkologii. Podle návodu k použití bude Nutridrink nepostradatelný v mnoha dalších situacích.

Formulář vydání

"Nutridrink" se vyrábí ve formě kapaliny, která se plní do lahví o objemu 200 ml nebo do speciálních pytlů, které jsou dodávány s trubkami pro pohodlnější pití. Vyrábí se s různými příchutěmi: vanilka, čokoláda, jahoda, banán, pomeranč. Otevřené obaly mohou být skladovány maximálně jeden den na chladném a suchém místě.

Velmi často se doporučuje „Nutridrink“ v onkologii (dle recenzí).

Složení nápoje

V procentech bílkovin, tuků a sacharidů (BJU) obsahuje Nutridrink: 16% bílkovin, 35% tuků a 49% sacharidů. Z těchto údajů je zřejmé, že nápoj dává spoustu energie, která je tak nezbytná při léčbě nemocí a během rehabilitačního období. Nutridrink je také bohatý na minerály a vitamíny. Takové důležité složky, jako je riboflavin, kyselina listová, cholin, karotenoidy, biotin, vitamíny K, B1, B6, A, B12, lze nalézt ve složení. Zvláště užitečné látky pro lidské zdraví ve složení "Nutridrinka" jsou měď, mangan, železo, selen, zinek, fluor a jod.

To může být správně nazývána vysoce výživný nápoj, protože obsahuje obrovské množství bílkovin. Velkou výhodou tohoto produktu je, že neobsahuje žádný lepek ani laktózu, což může u některých spotřebitelů způsobit akutní reakci imunitního systému (alergie). I přes tuto pozitivní kvalitu nápoje je stále nutné přípravek užívat opatrně, protože může stále vyvolávat alergické reakce, především proto, že obsahuje různé aromatické látky, stejně jako v případě individuální nesnášenlivosti složek. jsou součástí "Nutridrink".

Indikace pro použití nápoje

Podle návodu k použití, Nutridrink je schopen co nejdříve v nemocnici nebo doma, normalizovat rovnováhu živin a energie, tak nezbytné pro lidské tělo. Nápoj lze použít jak jako hlavní sílu, tak i jako další.

Je dobře zavedený v léčbě nemocí, jako jsou:

  • typ gastroduodenitidy charakterizovaný zánětem žaludku a dvanáctníku (erozivní gastroduodenitida);
  • onemocnění, při kterém se v žaludku tvoří vředy;
  • porucha příjmu potravy na pozadí vědomých omezení (mentální anorexie);
  • zánět dolního jícnu způsobený jeho poškozením (refluxní ezofagitida);
  • chirurgický zákrok při onemocněních žaludku.

Jako dodatečná síla bude nepostradatelná pro seniory a děti starší 3 let. Také nápoj dokonale pomáhá při nedostatku tělesné hmotnosti.

Ale podle recenzí je „Nutridrink“ stále více používán v onkologii.

Návod k použití

Povoleno používat nápoj v chladném, zahřátém, stejně jako horkém, protože absolutně neztrácí své užitečné vlastnosti ani po zvýšení teploty. K normalizaci rovnováhy vitamínů a minerálů, stejně jako energie, je průběh léčby asi dva týdny, během kterých musíte použít dva nebo tři sáčky tohoto nápoje denně. Přípravek by měl být používán buď mezi jídly, nebo obecně místo obvyklých potravin.

Hodnocení zákazníků o použití suché směsi Nutridrink v onkologii

Často lze pozorovat, že při léčbě mnoha nemocí, včetně těch, které mají onkologickou povahu, je u pacientů téměř zcela ztracena chuť k jídlu. A to není vůbec překvapující, protože během chemoterapie pro léčbu onkologie je lidské tělo otráveno, což způsobuje neustálý bolestivý pocit nevolnosti u pacienta. V takových případech pacient obvykle není až do jídla vůbec. Koneckonců, tělo by mělo stále dostávat živiny, díky kterým bude mít člověk sílu bojovat s nemocí. Zdravé buňky také potřebují výživu, která zahrnuje celou řadu minerálů a vitamínů. Dostávat je při pravidelném jídle je problematické, a to jak z důvodu nevolnosti a ztráty chuti k jídlu, tak proto, že je velmi obtížné najít vyváženou stravu. V tomto případě přichází na záchranu vysoce energetický Nutridrink. Výživa pro pacienty je velmi populární.

Pacienti, u nichž byla diagnostikována rakovina, poté, co se pokusili tento lék použít, zaznamenali zlepšení celkového zdraví, prudký nárůst síly a byli příjemně překvapeni nedostatkem nevolnosti a volbou jakékoliv chuti z celého sortimentu. Nutridrink v onkologii se podle recenzí ukázal velmi pozitivně při léčbě pacientů s diagnózou karcinomu žaludku, stejně jako při chemoterapii a při pooperačním zotavení těla. Kromě toho mnozí uvedli, že s velkým potěšením by ho používali ve zdravém stavu těla.

Lékaři recenze

Hlavní výhodou přípravku „Nutridrinka“ je podle lékařů jeho vyvážené složení, díky němuž tento nápoj může v některých případech nahradit běžné potraviny. Pacient zároveň neztratí pouze vitamíny a minerály, obvykle pocházející z potravin, ale naopak, bude mít v tom prospěch, protože spolu s Nutridrinkem obdrží zcela nezbytný soubor užitečných živin.

V případě onkologické diagnózy je nutné dodržovat speciální dietu, která pomáhá nejrychleji zvládnout onemocnění. Odborníci doporučují absolutně vyloučit ze stravy pacienta sůl ve velkém množství, cukr, výrobky obsahující cukr, uzené, smažené a také zakázané pokrmy z masa a ryb. Při dodržování těchto jednoduchých pravidel a používání "Nutridrinky" v onkologii, podle recenzí, je možné pozorovat zlepšení celkové pohody ve všech fázích léčby a dokonce i během chemoterapie.

Tento nápoj dokonale pomáhá při fyzickém vyčerpání těla, což není neobvyklé v onkologii a jiných onemocněních. Vzhledem k tomu, že Nutridrink má vysokou kalorickou hodnotu, použití i jedné malé láhve poskytne pacientovi dostatečný účinek na rozvoj fyzické síly a jeho tělo dostane dávku všech nezbytných vitamínů a minerálů.

Lze jej použít jako náhražku kojenecké výživy, ale rodiče dětí mladších tří let by měli před použitím léku zajistit konzultaci s dětským lékařem. Cena "Nutridrinka" zájmy mnoho.

Kontraindikace

Návod k použití indikuje, že tento lék nemůže být použit s individuální intolerancí na komponenty, které ho tvoří. Vysoce energetická směs také nemůže být použita pro léčbu dětí mladších tří let, během těhotenství, žen a poporodního období kojení. Problematika pití této kategorie pacientů je zvažována ošetřujícím lékařem.

Recenze

Snad jedinou nevýhodou tohoto nápoje je jeho vysoká cena. Pokud se vezme v úvahu, že v současné době cena Nutridrinka je asi 200 rublů za láhev, a to musí být konzumovány každý den pro několik balení, pak během dvou týdnů kurzu bude částka docela působivé. Ať už to bylo cokoliv, ale stojí za to, protože tento nápoj obsahuje celou řadu živin, vitamínů a minerálů, které tělo potřebuje, takže můžete dočasně odmítnout jiné potraviny.

Kde koupit Nutridrink?

Tento nástroj lze zakoupit v lékárně. Konečná cena výrobku závisí na řetězci lékáren.

Vyvážená výživa

Registrace: 09/20/2017 Zprávy: 10

Dobrý den všem! Chtěl bych se zeptat čtenářů na vyváženou výživu. Nedávno si přečtěte http://vesvnorme.net/zdorovoe-pitani. e-pitanie.html, že je to vyvážená strava, má velmi významnou úlohu při zotavení. Chtěl bych vědět, jestli je používáte? A pomáhá to?

Registrace: 10.7.2016 Zprávy: 4,179

Zpráva z% 1 $ s napsala:

Řekni mi to
Krogun ›26.9.2017, 10:57 # 1
Ahoj všichni! Kluci, ležím v nemocnici na vyšetření a spoustu volného času, tak jsem se rozhodl sledovat show zábavnou, abych se nějakým způsobem dostal z nemocnice a všeho takového. poradit, co https://russianserial.tv/olga-2-sezon nebo https://russianserial.tv/molodezhka-5-sezon. Omlouvám se za to, že jsem mimo téma. Zdraví!


nešrotovat vlákna klonů?

Registrace: 10.7.2016 Zprávy: 4,179

I když jsem si tuto potravinářskou společnost Vitaline užila. ale pro hubnutí

Když bylo nutné urychleně zhubnout a bylo stresující udržet dietu, vzpomínám si, že jsem přešel na tuto dietu, měl jsem 500 kalorií denně a velmi dobře jsem ztratil na váze. ale po zastavení příjmu této síly - opět nabral na váze.

Ale to nemá nic společného s léčbou rakoviny.

Přidáno po 6 minutách

oh přesně to je také nazýváno “Cambridge jídlem” a stojí osamoceně v této době.

Registrace: 07/10/2017 Zprávy: 27

Ahoj) a jak se díváte na dietu s výživnou energií a nutridrink v onkologii? Je zřejmé, že léčba je irelevantní, ale přinejmenším komplex vitamínů, minerálů a BJU obdrží pacient denně. jako s problémy s chutí.

Registrace: 27.9.2017 Zprávy: 38

Také jsme měli problémy s chutí, obyčejné zelí pomohlo a chuť se vrátila.

Odeslané z mého LG-X210 pomocí mobilní aplikace Oncoforum.ru

Registrace: 02/03/2017 Zprávy: 439

V některých situacích je takové jídlo prostě nepostradatelné. Onkologové jsou vysoce doporučováni v nepřítomnosti chuti k jídlu. Jen nás zachrání! Manžel má polovinu slinivky břišní a 12 odebraných dvanáctníku - jídlo není vždy normálně absorbováno ani enzymy - nutridrink kompenzuje nedostatek živin.
Během chemie se špatným zdravotním stavem, pokud není nikdo, kdo by se zahříval a sloužil, jednoduše míchá nápoj - problém s příjmem potravin je vyřešen. Nedráždí trávicí trakt. Je vhodné vzít na silnici (klobása není žádoucí). Zvláště důležité pro lidi v období přísné stravy. Po operaci, například, váha získaná na něm byla vynikající, je stále více výživná než šťouchané polévky (kromě toho je manžel nenávidí). Dokonce dostal dokonce dvě láhve denně i v nemocnici.
Manžel ho neodmítá úplně ani teď, když jí téměř bez omezení 200 ml nápoje každé ráno. Kupujeme suché, je neutrální podle chuti - můžete přidat džem nebo med nebo bobule (a ukázalo se, že je levnější než hotový nápoj v lahvích).
Tj I - pro.

Členem od: 8.12.2017 Příspěvky: 2

Není pochyb o tom, že správná výživa přispívá k rychlému uzdravení, ale pro každou osobu je tato výživa individuální. Každý si musí vybrat tyto nebo jiné výrobky a pokrmy, které vyhovují jeho tělu. Pokud jde o rozmazlování, například soubory cookie, čokoláda atd. musíte být opatrní, velmi ovlivňují rovnováhu vaší stravy. Předpokládám, že v tomto případě jedu turbo bar a někdy pečené, ale velmi zřídka. Věnujte tomu více pozornosti.

Registrace: 10.7.2016 Zprávy: 4,179

Zpráva z% 1 $ s napsala:

Normálně jsou recenze Nutridrinka. a dobře, jak se o náhradní výživě, když pacient s rakovinou kvůli rakovině nemůže jíst potravu fyzicky - rakovina úst, krku, jícnu nebo podobně, ale pravděpodobně byste to neměli brát bez potřeby. I když je lepší se poradit se svým onkologem, protože nedostatek chuti k jídlu je vedlejším účinkem rakoviny, výlet.
Můj otec má také chuť na 4 stupně - jako kočka plakala. Odmítá jíst maso, sýry, těžké potraviny a vývar, ale cítil, že se mu líbí výrobky z kyselého mléka, jogurty, jako je Activia, palačinky se sýrem, ovesné vločky s mlékem, a to není vůbec dobré. A není tam žádná chuť k jídlu, najednou se objeví, pokud je jen Nutridrink - možná si nevšimnete, že se objevila chuť k jídlu!

Přidáno po 15 minutách

Zpráva z% 1 $ s napsala:

Pro každý typ rakoviny - jejich doporučení pro výživu! Můj táta s rakovinou prostaty, urolog okamžitě dal celoživotní doporučení na jasně lesklou brožuru - nic smažené, uzené, solené, konzervované, jen dušené nebo vařené. Tsirus a vejce jsou zakázány, bujóny jsou nízkotučné nebo zeleninové. Šťávy - "neindustriální" produkce, pouze čerstvé, atd.

Myslím, že je to "karcinogenní" zakázané v každém druhu rakoviny - "rakovina" v latině

Nutridrink Compact Protein Recenze

Směs pro enterální výživu.

Recenze Nutridrink Compact Protein Doctor

Nutridrink Compact Protein

Nutridrink Compact Protein je plná a chutná podpora těla, když je to zvlášť potřeba.

Připravené speciální potraviny pro osoby se zvýšenými potřebami bílkovin, energie, vitamínů.

Obsahuje vysoce kvalitní, dobře stravitelný protein, který je stavebním materiálem pro všechny buňky a tkáně.

Má optimální poměr polynenasycených mastných kyselin, omega-6 a omega-3, které poskytují největší protizánětlivý účinek;

všechny vitamíny nezbytné pro tělo (včetně: A, B, DZ, E, C) a minerálů;

komplex karotenoidů, které mají silný antioxidační účinek a jsou přirozenými stimulátory imunitního systému;

sacharidy - poskytují pocit plnosti v potravinách, poskytují energii pro všechny procesy, které se vyskytují v těle.

Neobsahuje laktózu, lepek a cholesterol.

Může to být jeden nebo další zdroj energie po neomezenou dobu.

1) Před a po provozní době.

Během nemoci, stejně jako po operaci, tělo potřebuje zvláštní péči a podporu při zvládání onemocnění. Před operací je nutné naplnit tělo potřebnými látkami tak, aby mohl snadněji podstoupit zásah a po operaci se rychleji zotavit.

2) Vymáhání po nemoci.

Pro regenerační proces potřebujete kompletní, vyváženou a snadno stravitelnou dietu, která obsahuje bílkoviny, tuky, sacharidy, vitamíny a stopové prvky.

Nutridrink Compact je potravina určená speciálně pro rychlé zotavení. Obsahuje velké množství bílkovin, které jsou stavebním materiálem pro tkáně a díky nimž dochází k důležitému procesu vývoje pojivové tkáně.

Je třeba poznamenat, že protein v Nutridrink Compact je snadno stravitelný, což znamená, že je tělem absorbován mnohem lépe než protein obsažený v domácích potravinách.

3) Jídla v dnešním tempu života.

Dnešní život vyžaduje extrémní rychlost, hodně se musí udělat za den. A čas na dobrou výživu nestačí. To může vést k zažívacím potížím, oslabené imunitě a dalším zdravotním problémům.

Koktejl pomůže rychle obnovit sílu, doplnit energii, obohatit tělo o nezbytné vitamíny a stopové prvky a snížit riziko syndromu dráždivého tračníku a žaludečních vředů.

4) Období těhotenství a laktace.

Nevyvážená výživa matky negativně ovlivňuje průběh těhotenství a vývoj plodu.

Během těhotenství a laktace se tělesná potřeba živin dramaticky zvyšuje. Adekvátní a vyvážená výživa má rozhodující vliv na průběh těhotenství a vývoj těla dítěte.

V současné době, aby se zabránilo nervovému přetížení, je nemožné. Stres může vést k různým nepříjemným následkům. Pro podporu svého těla a jeho ochranu před negativními účinky negativních emocí potřebujete řádnou pravidelnou výživu. Pomůže posílit psychiku, imunitu a doplnit chybějící živiny.

Nutridrink Compact Protein obsahuje všechny potřebné látky pro tělo a zcela nahrazuje jedno plné jídlo.

6) Neurologická onemocnění.

Pro proces regenerace, například po cévní mozkové příhodě, potřebujete kompletní, vyváženou a snadno stravitelnou dietu, která obsahuje bílkoviny, tuky, sacharidy, vitamíny a stopové prvky. S věkem metabolismus probíhá méně aktivně, oxidační-redukční reakce ve tkáních zpomalují. To vyžaduje málo, ale velmi užitečné, vyvážené a výživné.

7) Gastrointestinální onemocnění.

Nutridrink Compact Protein pomůže vyrovnat se se zátěží na gastrointestinálním traktu, protože obsahuje živiny ve snadno stravitelné formě. Snižuje riziko syndromu dráždivého tračníku a žaludečních vředů.

Diskuse

Co se vám líbí nebo co vaše děti mají rádi na výživě (Nutridrink, Clinotren atd.)

47 příspěvků

V Moskvě je velmi dobrý specialista na výživu dětí s cystickou fibrózou
Elena Alexandrovna Roslavtseva
Ph.D. Senior důstojník, Výživa Lab

Dala svůj e-mail pro dotazy:

[email protected]
Velká žádost, pokud jí někdo napíše, odpoví

Zde je moje korespondence s Elenou Roslavtsevou:

Milý Oksane!
1. S CF vyžaduje výživa aktivní přístup, protože potřeba energie a živin u takového dítěte je o 120–150% vyšší než u zdravých vrstevníků. Někdy se děti s CF samy dobře stravují, někdy ne, a tady musejí následovat / silou a Ingos používají speciální zdravotnické výrobky.
2. Creon (nebo jiný mikrokapsulovaný enzymový přípravek) se užívá striktně během jídla, někdy ve 2 dílčích dávkách, pokud je dávka velká. Dávka je individuální a je vybrána před tím, než z koprogramu zmizí normalizace stolice / neutrální tuk. Záleží na množství tuku / bílkovin / škrobu v každém jídle. Nelze ji však nekontrolovatelně zvyšovat. Při dávkách nad 10 000 IU lipázy / kg / den je nutné další vyšetření gastrointestinálního traktu dítěte.
3. S CF (pokud není alergie na jídlo) můžete jíst vše. Člověk by však neměl zneužívat potraviny a pokrmy, které 1) brání práci jater a žlučových cest; 2) zvýšení nadýmání a zvýšení objemu stolice. Jedná se o: silné vývary, uzená masa a masové pochoutky, smažená jídla, majonézu, houby, ořechy, sušené ovoce, slupky a semena z ovoce, ředkvičky, ředkvičky, zelí a řepu, černý a otrubový celozrnný chléb (ve velkém množství), sladkou sodu (koka) -kola, fanta, atd.), rychlé občerstvení s velkým množstvím potravinářských přídatných látek (chipsy, nudle jako Doshirak, sušenky jako Kirieshki)
Malé děti mají své vlastní charakteristiky. Posílejte denní dávku svého dítěte, kterou má na hodinách, s uvedením dávky Creon; hmotnost a výška, data koprogramu, pankreatická fekální elastáza (pokud byla provedena) - pokuste se poskytnout radu.
E.A. Roslavtsev

Děkuji moc za to, že jste nerešpektovali! Syn je 1 rok 2 měsíce starý, váha 9 kg 500 g, výška 79 cm, narozeno 3150,54 cm, elastáza 20. Příklad diety: snídaně - 2 ks baby cookies + 2/3 banán + 50gm tvarohu + 80gm kefír (z mléčné kuchyně) Vše míchám v mixéru, oběd-zeleninové pyré s masem Hipp-200gm, večeři-boršč (ten, který jíme pouze přes mixér), druhou večeři -kašský mléčný "baby" 200- 250 g. V každém krmení, 20 000 creonů (2 kapsle), mohu dát 15 000 kreonů do ovoce a tvarohu, a 25 000 do boršče, kde je 80 000 denně, často 3 až 6 krát.

Milý Oksane!
Nedostatek váhy u dítěte je malý (800-1000g). Neexistuje tedy žádná speciální potřeba pro speciální produkty, ale pokud máte na prodej směs Humana LP + STS (Německo), nebude to bolet. Časté stolice, nízká elastáza. Dávejte pozor na přítomnost neutrálního tuku v koprogramu, pokud ano, pak by měla být dávka kreonu zvýšena až na maximum 9,5 - 10 tobolek denně.
Počet krmení nestačí (4). Dítě by mělo jíst 5 - 6 krát denně. Přibližný poměr v aplikaci.
E. A. Roslavtseva
Doporučená strava:
Snídaně: kapsle Creon 2
Kaše (všechny obiloviny) v mléce nebo směs 200 ml s 5 g oleje a 5 g cukru
½ žloutku
Ovocné pyré 50 g

2 Snídaně Creon 1 Capsule
Kefir nebo jogurt pití nebo směs 100-150 ml, sušenky 1 - 2 kusy

Oběd: Creon 2-2,5 kapslí
Zeleninová krémová polévka + rostlinný olej 1 lžička.
Masové pyré nebo drůbež, ryby (karbanátek, sekaná) 70-80 g
Bílý chléb nebo toast s máslem
Šťáva nebo kompot

Oběd: kapsle Creon 1.5
Tvaroh 100 g
Cookies pro děti
Kefir nebo jogurt pití nebo směs
Ovocné pyré

Večeře: kapsle Creon 2
Maso nebo ryby 50 g + rostlinný (bramborový) pyré + rostlinný (máslový) olej 5 g
Nebo těstoviny s máslem / strouhaným sýrem
Nebo vaše polévka (ale vývar by měl být druhý, ne silný, vařené maso by tam mělo plavat)

Na noc: kefír nebo jogurt nebo směs + creon 10 000 1 čepic.

Konzultace s onkologem

Konzultaci onkologa provádí náš specialista:

Zde můžete získat radu od onkologa online. Vyplňte prosím formulář ve spodní části stránky. Odpověď vám bude zaslána e-mailem. Můžete také navštívit stránku obsahující informace o dietě v onkologii.

Mám tak prostatu a částečnou destrukci 10 obratlů s tvorbou metastáz. Absolvovala radiační terapii, došlo ke snížení hmotnosti. Chuť k jídlu je normální, ale ne vždy funguje včas. Vidím cestu ven, jak mít v autě část svých výrobků. Řekněte mi, co je třeba vzít, zda je možné použít roztok připravený od rána ze suché směsi. S pozdravem Pavel.

Nejvhodnější je připravit specializované jídlo připravené ze suché směsi ihned po přípravě, a nikoliv s sebou v autě po celý pracovní den Tento produkt má vysoký obsah bílkovin a vysoké riziko infekce. Pro svačinu během dne je optimální užívat hotové formy, například kompaktní protein Nutridrink.
Ano, a vaše strava by měla být zlomková, 4-5 krát denně.

Dobrý den, doktore, můj syn prochází poslední dva týdny radiační terapií, má hrdlo, nemůže jíst nic, spalit, včera koupil živiny, trochu dražší, přešel na dětskou výživu, říká, že je snazší je vzít, jak říká lékař. nebo je nutné brát nutridri, díky.

Dětská výživa nestačí pro pacienty s rakovinou, dětská výživa byla vytvořena speciálně pro děti od 0 let do 10 let. Kompaktní protein Nutridrink compact sipingovoy je určen pro pacienty s rakovinou a obsahuje optimální množství proteinu a energie, které jsou nezbytné pro danou lokalizaci nádoru. Jako alternativu k hotové tekuté specializované výživě, můžete zředit a dát suchou směs "Nutrizone Advance Nutridrink Dry Mix".

Dobrý den! Dcera 23, diagnostika dysmorfofobie. Výška 158, hmotnost 38. Můžu užívat NUTRIDRINK /

Můžeš. Doporučuji užívat protein s vysokým obsahem bílkovin Nutridrink.

Dobré odpoledne Pape je 62 let.
Diagnóza: Klinická diagnóza: C 25
C-h caput pancreatis T3NxM1 Stupeň IV. Mts poškození obou laloků jater. II klinická skupina.
Komplikace onemocnění: obstrukční žloutenka, syndrom cytolýzy. Syndrom cholemické intoxikace.
07.03.2018 - H x S
Je zajištěn odtok žluči směrem ven, dochází k mírnému poklesu biochemických parametrů krevního testu.
Vypuštěn pod domácí pozorování k normalizaci žloutenky. Bolesti, které jsou uvedeny na zadní straně, jsou periodicky zaznamenávány.

Jaký nápoj a jak často můžete doporučit?
Díky předem

Pro podporu výživy můžete užívat Nutridrink compact protein. Zpravidla se specializovaná jídla (jako extra) přijímají 2-4 krát denně mezi hlavními jídly.

Moje přítelkyně má 61 let, diabetes mellitus 2. typu Po operaci má endoprotéza špatné hojení a endoprotéza se zakořenila, krevní testy ukázaly, že protein v krvi je pod normou. žaludku. Snažil se před jídlem a po bolesti je silný.Prosím, odpovězte, proč bolesti na tomto jídle a pokud můžete, co bychom měli koupit za to a max protein. asimilovaný a sakh.diabet se nebojí, děkuji, počkejte na odpověď (za tři měsíce jsem ztratil 15 kg).

Existují určitá pravidla pro přijímání specializovaných potravin: je opilý velmi pomalu, přes slámu, po dobu 20 minut. Pokud po požití specializovaného jídla přetrvává nepohodlí, zkuste jej přidat do potravin - kaše (ne horké), tvarohu, salátů atd.). A na dietě je uvedeno, kolik obsahuje HEE (chlebové jednotky). To musí brát v úvahu pacient trpící cukrovkou.

Dobrý den V tchyně blastom příčně střeva. Vícečetné subtotální poškození jater mts.From 1 až 4-5 cm v průměru. Z centra rakoviny jsme byli posláni domů, prognóza je 3-6 měsíců. Jsme léčeni bylinkami, prášky čínských hub. Léky předepsané spasmalgon, dexamethason, essliver. Hmotnost je nyní 57 kg s výškou 160 cm, slabost, dušnost. Ascites minimum / 200 ml /. Konstantní nevolnost, zvracení každý den 1 krát. Začali bobtnat nohy, pozorujeme dietu, nejíme smažené mléko, maso. Pouze brambory, obiloviny a někdy i ryby. Můžu vzít Nutridrink?

Nutridrink kompaktní bílkoviny by měly být přijaty, toto specializované jídlo pomůže podpořit sílu vašeho pacienta, pravidelné jídlo není příliš vhodné pro to.
Užívání proteinu Nutridrink Compact vyplývá z výpočtu produkce energie - 25 kcal / kg tělesné hmotnosti a proteinu 1,5 g / kg tělesné hmotnosti.
Také doporučuji užívat antiemetika (antiemetika), jako je metoklopramid.

Dobré odpoledne, Maria Jurievna! Otec má diagnózu rakoviny žaludku, 66 let. Pijeme kompaktní protein Nutridrink pro zvýšení bílkovin a zvýšení hmotnosti. Onkolog doporučil vyloučit z menu živočišné bílkoviny, včetně mléka. Nutridrink obsahuje bílkoviny z kravského mléka. Máte živinu pouze na bázi rostlinných bílkovin?
Děkuji předem za vaši odpověď.

Odpověď na vaši otázku: kontraindikace ke jmenování specializované stravy obsahující mléčnou bílkovinu. (v případě Nutridrink Compact je proteinem kasein) intolerance kravského mléčného proteinu. Pokud váš otec nemá takovou potravinovou alergii, pak potřebuje vzít specializovanou stravu obsahující přesně mléčnou bílkovinu, jako nejcennější potravinový protein, který je nejlépe vstřebán lidským tělem. Doporučuji kontrolu u Vašeho okresního onkologa, na základě jakých úvah lékař dal taková doporučení.

Dobrý den! Její manžel (30 l) ukončil druhý cyklus chemoterapie. V současné době, ve vážném stavu, našli Klebsiella a Pseudomonas aeruginosa. Neexistuje vůbec žádná chuť k jídlu, ale lékař povolil produkci nutritie, jediná věc, kterou řekla, bylo vyzvednout s ohledem na průjem. V tuto chvíli kape amin. To může jíst sám, ale po jídle to je často nevolnost a zvracení. Tělo je velmi oslabeno hladem

Pokud pacient může psát přirozeným způsobem, měl by být zvolen tzv. "Enterální" způsob podání a nepodávat intravenózní aminokyseliny. Od sipingovogo výživy doporučujeme Fortiker. Fortiker určený pro pacienty s rakovinou s gastrointestinálními komplikacemi. Optimální obsah bílkovin (2,9 g / 100 ml - syrovátka a 6,1 g / 100 ml - kaseinát). Optimální energetický obsah v malém objemu (200 Kcal / 125 ml) Fortiker se používá přes trubičku v malých doušcích po dobu 20-30 minut! Začněte užívat 1 láhev. 125 ml 3krát denně jako doplněk základní stravy. U dospělých pacientů nejsou žádné zvláštní kontraindikace. Tam jsou příchutě: broskev-zázvor, pomeranč - citron, cappuccino.
Samozřejmě je nutné bojovat proti nevolnosti a zvracení, zavádět antiemetika.

Ahoj, dítě ve vážném stavu po dobu 13 let leží v dětském onkologickém oddělení v Pesochnaya v Petrohradu. Jednotka používá sondu Kendell. Existují směsi Nutricia, ale pro balení s vysokým obsahem kalorií v balení není nutná výživa sondy, když jsme začali zavádět kapky z lahvičky (1,5 kcal), sonda se okamžitě ucpala a musela být změněna, což je bolestivé během chemoterapie. Je možné pomocí sondy Nutricia přidat kapku 1,5 kcal? Po radiační terapii je dítě téměř neschopné jíst a zavedení injekční stříkačkou také způsobuje těžkost a téměř nefunguje, kapka dopadá normálně, přibližně 40-50 ml za hodinu a další otázka. Je možné v Petrohradě koupit nebo objednat sondy? Všechno nejlepší, opravdu se těším na slyšení.

Nutridrink Compact Protein je výlučně pro orální výživu (tj. Přirozeně prostřednictvím sondy). Pro napájení sondy jsou k dispozici specializované produkty pro podávání sond. V řadě "Nutricia" - Nutrizon, Nutrizon s dietní vlákninou, Nutrizon energy.
S výhradou standardních pravidel, které zdravotnický personál jistě zná, je tato nazogastrická trubice zcela aplikovatelnou enterální výživou.

Mám 4 stádia rakoviny žaludku, výživa je obtížná, hubnutí, koupili jsme Nutrizon výživu v práškové formě, řekněte mi, jak si ji vzít s jídlem, v jakých dávkách, souběžně užívám fyto a med

Nutrizone Advance Nutridrink suchá směs je produkt, který musí být zředěn vodou a spotřebován jako tekutá dieta. Prášek můžete také přidat do hotových potravin na základě toho, že 100 g suché směsi obsahuje 420 kcal a 18,5 g proteinu.
Všimněte si, že pacient s rakovinou by měl užívat 25 kcal denně na 1 kg tělesné hmotnosti a asi 1,2 g proteinu na 1 kg tělesné hmotnosti. V tomto případě se výpočet neprovádí na skutečné, ale na ideální tělesné hmotnosti.

ODPOVĚDĚTE, co Nutridrink jídlo doporučujete pro mou mámu, která by nebyla považována za mléčný výrobek?

Neexistují žádné takové produkty (bez mléčných bílkovin) specializované výživy pro dospělé v řadě "Nutricia".

Ahoj, mám 42 let a ukázali ultrazvuku myomu. Set Mireny. Rok a tři měsíce se postavili - myom vyrostl, říkali, že je závislý na hormonu - byl také odstraněn na histologických morfách. obraz (nekróza) a index proliferace je 20%, odpovídá G2 leiomyosarkomu, děloha, vaječníky a děložní hrdlo byly odstraněny, histologie byla normální, ale přesto jim bylo řečeno, aby podstoupili profylaktiku. Řekněte mi, jak dlouho trvá podstoupit sezení LT a jaké následky očekávat po takové expozici? Prosím vás, prosím, odpovězte!

S takzvanou "klasickou" frakcionací (2 Gy na zlomek) je zapotřebí 20 sezení vzdálené radiační terapie.
Dosud není žádná metoda léčby v onkologii úplná bez nežádoucích účinků. Vzdálená radioterapie na pánevní oblasti může způsobit nežádoucí účinky na část tlustého střeva a močového měchýře. K minimalizaci rizika těchto nežádoucích účinků existuje celá řada preventivních opatření. Váš radioterapeut Vás jistě bude informovat o vlastnostech léčby a prevence.

Dobrý den! Můj manžel má rakovinu krku stadium 3. Byla provedena rozšířená laryngektomie. Teď jí přes sondu. Stále ještě probíhá radiační terapie. Ztráta hmotnosti. Koupil jsem ho v lékárně. Vstoupím do něj sám sondou stříkačkou. Kolik potravin lze podávat najednou. Kromě Nutrizonu vařím také různé polévky z bramborové kaše, ovesné kaše, strouhaného tvarohu apod. Díky za odpověď!

V případě bolusového podávání specializované sondy se podává maximálně 250-300 ml jednou (se zachovanou trávicí funkcí a pokud je sonda instalována v žaludku, nikoli v tenkém střevě!).

Dobrý den Moje matka má 66 let. V roce 2016 trpěla subtotální resekcí žaludku v důsledku nádoru. V březnu tohoto roku zahájili chemoterapii, ale vzhledem k nízké hmotnosti (44 kg s výškou 164) a jaterním indexům se zastavili. Chemoterapeut řekl, že je třeba přibrat na váze a poradit vám, abyste pili Nutridrink protein compact 2 láhve denně. Máma pije 3 denně. Ale po každém pití má silný rachot, plyn a pálení žáhy. Dokonce je odmítá pít dál, tak nepříjemné. Musíme ji přesvědčit. Řekněte mi, co je s tím spojeno a s jakým lékem můžete tyto příznaky zmírnit. Vzhledem k tomu, že hmotnost musí být získána. Pije mléko v poslední době, zřídka, ale trpí.

Popsané jsou spojeny s takzvaným "operovaným žaludečním syndromem". Doporučuji užívat antacida a místo přípravku Nutridrink Compact protein, užívající přípravek Fortiker, nejméně 1 lahvičku 3krát denně.

Nutridrink je suchá mlékárna? Obsahuje mléko?

Nutrizone Advanst Nutridrink není mléčný výrobek ve své čisté formě, ale obsahuje kasein, který je jedním z hlavních mléčných proteinů. Obsah je 18,5 g na 100 g produktu.