Recenze: Lék Bayer Biltricid - Podrobnosti o léčbě opisthorchiasis v roce 2015. OSOBNÍ ZKUŠENOSTI.

Asi před 3 týdny byla léčena v nemocnici na opisthorchiasis.

Podrobně vám řeknu, jak se léčba odehrála.
Takže, léčba opisthorchiasis. Je rozdělena do tří fází: přípravná, 2. etapa, ošetření, fáze 3, regenerace.

Přípravná fáze léčby opisthorchiasis:

V této fázi jsem byl doma. 8 dnů viděl silný choleretic drog ODESTON. 2 tablety třikrát denně po dobu 30-40 minut před jídlem a ráno ráno. Během této doby jsem složil nezbytné testy a byl vyšetřen: kompletní krevní obraz, biochemie, EKG, analýza moči. Lékař dal pokyn do nemocnice, do oddělení infekčních onemocnění.

Přijel jsem v určený den. Byl jsem dán na oddělení, kde jsme byli 4 lidé. 3 z nich byly také vytvořeny pro léčbu opisthorchiasis. Druhý den začala druhá etapa.

Druhou fází je léčba opisthorchiasis BILTRICIDE. Lékař určil mou hmotnost a předepsal dávkování. (na mých 53 kg. Vypil jsem 7 tablet) Napsal mi na kus papíru jakou denní dobu by měli být opilí a kolik. Jak jsem viděl biltricid:

10:00 h. 3 tablety
14:30 3 tablety
19:00 hod. 1 tableta.

Mimochodem, tablety jsou velmi velké (koupil jsem si je, cena biltricidu je 450 rublů). Bez chuti, bez chuti. Pro snížení nežádoucích účinků je nutné je umýt velkým množstvím vody.

Čas od času přijde sestra a zeptá se nás, jak jsme se cítili. Cítil jsem se strašně po hodině. Stal jsem se velmi závratě, takže jsem se nemohl dostat z postele a jít někam. Doktor říkal, že si po celou dobu lehne, což zmírní stav. Pak jsem se začal zvedat, ale pořád jsem neodmítal jíst. Můj soused na oddělení od biltricid tablet byl velmi bolavý, ale ne nevolnost. No, nic, přežil tento stav, v noci téměř všechny symptomy byly pryč, a my jsme usnuli.

Další den jsme byli ještě v nemocnici, ustoupili. Další den jsme byli provedeni DUODENAL SENSING (PODROBNÉ O POSTUPU A MY ZKUŠENOSTI)) Ale ne jen snímání, ale mytí žlučovodů. Asi 1 litr jsem nalil solný roztok, a pak ringer řešení. Po ozvučení jsme byli propuštěni. Dala nám doporučení.

Třetí etapou je obnovení a pokračování léčby. Ekorsol 1 lžička 3 krát denně, a také tubazh a pít Odeston. Plus další měsíční dieta číslo 5.

Teď projděte třetí etapou. Játra se ještě nezotavila. Pravidelně po jídle se zdá, že všechno je tak tlusté. Dávám přednost lehkému jídlu. Alergie, která mě trápí 9 měsíců, neprošla. (Takže nemohu říci nic o účinnosti léčby. Doufám v to nejlepší! Doufám, že léčba nebyla zbytečná.

Děkuji vám za pozornost! Zdraví pro vás a vaše děti! :)

PS: POZOR. Vážení čtenáři! Každý, kdo zažil opisthorchiasis, prosím napište do komentářů, jak jste ji vyléčili. A VÁM POMOCIL BILTRICID.

Recenze, které léčily opisthorchiasis

Přidal: Сувор (---.cn.ru)
Datum: 03-03-09 17:04

Pro milovníky kaprových ryb, zejména z pánve Ob, je to skutečná bolest. Můj otec a já jsme byli v průběhu léčby přípravkem Biltricid a Exorsol (to je to, co lékaři navrhli). Je nakažen až 40 let v těle žije v žlučovodech sedí, nic, aby ho odtamtud dostat. Kdo může být vyléčen jako nit jinak?

Autor: Bratr ze severu (193.254.249.---)
Datum: 03-03-09 17:23

Ve třech (!) Letech jsem byl léčen za to v nemocnici, jen si nepamatuju, co. %)))))
Zdálo se, že v posledních 10 letech není nic.

A jak jsi věděl, že sedí v žlučovodech? znělo to nic.

Přidal: Сувор (---.cn.ru)
Datum: 03-03-09 17:36

A ukázali jsme. Každé 3-4 dny chodí na procházku do slinivky břišní a zpět, údajně je možné ho v té době chytit. Já a kandidáti lékařské vědy nic neřekli, že nemluví.

Přidal: jolly_rober (---.255.92-15.kzn.ertelecom.ru)
Datum: 03-03-09 18:04

A ukázali jsme. Každé 3-4 dny chodí na procházku
> slinivka břišní a záda, zdánlivě v této době travanut
> můžete. Já a kandidáti lékařské vědy nic nemluvili
> určitě nemluví.

Můj drahý strýc trpěl touto infekcí, takže léčil tinkturu pelyňku a tyran. Nevzpomínám si na koncentraci a periodicitu (přečtěte si, nevím), ale teď se nemusím ptát nikoho, že celá vesnice vymřela.

Zaslal: aav (---.sibverk.ru)
Datum: 03-03-09 18:16

Dobrým lékem je Praziquantel.

Tvrdé. Myslel jsem, že nemůžeme mít žádné nemoci z povolání, kromě alkoholismu.

Přidal: VA (78.107.30.---)
Datum: 03-03-09 19:42

Před čtyřmi lety jsem přišel k této infekci, v Moskvě v nemocnici je nemožné se zotavit, lékaři vědí méně než to, co je napsáno na internetu. Existují pilulky, které zabijí do 24 hodin, ale pak je třeba obnovit játra ročně, a ty léky (ty, které jsou obnoveny) stále nemůžete dostat. Opravdu to chápou v Tyumenu, v Novosibirsku a v Barnaulu. Stručně řečeno, zacházel sám se sebou. Aspen kůra podle schématu (je prodáván v lékárnách, nemusíte extrahovat sami) jednou týdně dybash, pak v měsíci tři lékařské dehet je také podle systému.
Moje forma byla těžká, zasáhla klouby, stěží jsem mohla jít, zapalování se mohlo otočit jen dvěma rukama. Obecně se jedná o dlouhodobý obchod, až po šesti měsících jsem se dostal do více či méně normálního stavu.

Samotný Nichrom je z ryb, takže se můžete nakazit? Pouze z kaprů? Jaké jsou příznaky?

Přidal: VA (78.107.30.---)
Datum: 03-03-09 20:58

Z jakýchkoli bílých ryb v Tolyatti ještě nedosáhla, je to choroba sibiřská

Zaslal: johnsan (---.cn.ru)
Datum: 04-03-09 02:48

Přečtěte si, může se hodit:

Přidal: Eugeen (---.nwgsm.ru)
Datum: 04-03-09 03:46

Pánové, velký požadavek dát podrobnosti o příznacích a diagnóze. Online čtení zmatené. Chtěl bych vědět, že není slyšet.
Půl roku již trochu trpí játry, ultrazvuk se zdá být zvětšený, endoskopie odhalila erozivní gastroduodenitidu, léčím se, ale nemám žádný smysl, najednou.

Přidal: VA (78.107.30.---)
Datum: 04-03-09 16:31

Eugeen, příznaky jsou podobné, otázka, v které oblasti žijete, tuto infekci lze vyzvednout na velmi specifických místech a diagnostiku lze provést také na několika místech, nemohl jsem v Moskvě, žádné takové testy zde nejsou

Zaslal: Glot (---.114.182.50.ip.tele-plus.ru)
Datum: 04-03-09 22:55

Měl jsem zkušenosti. S manželkou (první) zacházel starým způsobem. Dvě láhve trojité kolínské vody - 50 g každý den. Nemám ráda ostatní, ale opravdu jí pomohlo, od té doby uplynulo více než 20 let a nejsou žádné příznaky.
Nikdo z nějakého důvodu si myslel, že severní národy (Khanty, Tungus a Chukchi) preferují kolínskou vodu k nějaké vodce. Cesta lidí - takže neexistuje žádné lékařské vysvětlení.
Před dvěma lety si stěžovatelka stěžovala na stejný druh svinstva v jeho zhinki, no, říkala jsem o své zkušenosti, nevěřila tomu, ale vyzkoušela jsem to, a proto jsem slyšela slova vděčnosti.

Přidal: VA (78.107.30.---)
Datum: 04-03-09 23:47

Také jsem slyšel o trojici, jen tam, kde to teď mohu získat?

Zaslal: Glot (---.114.182.50.ip.tele-plus.ru)
Datum: 05-03-09 16:27

Stále není těžké najít, ve stanech a ve vesnicích to je.

Zaslal: maxim63 (212.176.54.---)
Datum: 05-03-09 16:54

Před 9 lety tuto infekci chytil. Přítel ze severu přinesl ryby. Játra se během dvou týdnů otočila, takže nemohl chodit. Beltricide mi pomohl. 3 tablety ráno, 3 tablety odpoledne a tři tablety večer. Pálil magnezii a láhev s horkou vodou na játrech, můžete okamžitě sedět na hrnci, protože celý den nebudete moci slazovat. H

Přidal: Сувор (---.cn.ru)
Datum: 05-03-09 21:30

A symptomy jsou jiné. Závažnost onemocnění je v podstatě u lidí, jejichž předci netrpěli tímto nesmyslem. Na Sibiři mnozí z nás mají jak dědečky, tak otce, kteří byli nemocní, zdědí toleranci těla vůči tomuto stvoření. V pravém hypochondriu máme většinou lehkou těžkost a občas jsou na kůži léze (svědění), někdy se to děje na pažích, na krku, na nohách. Takže obecně můžete žít. Pouze oni pijí krev z vnitřku žlučovodů, pokaždé, když tam zanechávají mikročipy, díky čemuž se kanály dostávají dovnitř a stávají se špatně průchodnými pro odtok žluči, což způsobuje trávení, chronické prdění, průjem Neustálé snižování imunity na různých místech těla. Nejčastěji v kloubech. Klouby kloubu na noze jednou byly tak v prdeli, že jsem s pomocí stoličky nemohl sotva dostat z lůžka k tlači. Teplota pod 40 v důsledku zánětu kloubů (akutní artritida). Poté jsem šel na speciální kliniku do přípravku Praziquantel (Biltricid), pak nemůžete pít po dobu jednoho roku, udělali jste všechny druhy procedur a myje se. Po půl roce, kdy zkontrolovali, znělo přítomnost opistorch vajec v žluči. No, tady jsem byl léčen Ekorsol z internetu (osika kůra extrakt), jedl to půlkrát více, než by mělo, opět diagnóza ukázala přítomnost padl. někdo doporučil pít petrolej, no, na něco ještě nejsem připraven.
A právě tyto infekce v těle se množí. Je jich tolik, kolik jich žralo ryby (a seděli jen v zádech). A vejce, tisíce týdnů vydávají, s kecy padajícími do kanalizace, pak do rybníka. Někteří měkkýši je konzumují ve vodě a pouze uvnitř měkkýšů se horní obal rozpouští a tam sedí a ryby z měkkýšů jí, a druhá skořápka se rozpouští s trávícími šťávami ryb, tam se přechází larva do masa nad hřbetem, tam je všechno tam. Dokud není před žlučovodem člověka. Lidská žluč rozpouští skořápku kukly a stvoření, které úspěšně udeří do trubek na stěnu. Mají dvě ústa, jednu na hlavě, druhou na břiše. S jedním ústem vždy drží. Fuck on je tam se žlučem, když sám vyjde do prdele. Praziquantel působí jako lék paralyzující labiální svaly, pak vyčnívají a musí být vymyty sondami a hadičkami. Ale kdo má malé kanály, tento příběh nepomůže. Když jím jedy, játra (jedy) je zpracují a plazům, žluť opět přichází, pouze játra. Tady je sečení.
A od koho předci neublížili, ve skutečnosti dělají jen první infekce a teplota je pod 40 a tělo svědí a játra jsou naprosto obrovská. Vobschem jinak pro každého, ale po mnoho let jsem od nikoho nedosáhl žádných specifik, jak je normálně vyléčit.

Přidal: VA (78.107.30.---)
Datum: 05-03-09 22:19

Suvor
Nemohl jsem je vyvést až do konce, měl jsem tři roky, teď mi klouby začaly znovu ublížit, znovu hledám kůru osiky, to není v Moskvě.
Objevila se další kýla v páteři tohoto odpadu.

Přidal: slava41 (---.64.175.21.sta.211.ru)
Datum: 05-03-09 22:57

Teta byla ošetřena naftalenem, ale nevím, ale pomohlo to.

Zaslal: Иваныч (93.185.147.---)
Datum: 06-03-09 03:21

Ano.. a.. a.. a. Četl jsem místo, které dalo - johnsan, a něco bylo tak smutné. Koneckonců, i v Ladoga a Onega je to kecy.
A teď se houba stala nebezpečnou, zejména ta, která roste kolem měst.

Přidal: Serjic Samara (---.tcompressor.com)
Datum: 06-03-09 04:07

Tyk není jasné, ryby by měly být jíst syrové, nebo solené, vařené, smažené jsou také nebezpečné?

Přidal: VA (---.bigtelecom.ru)
Datum: 06-03-09 04:26

Vařený a smažený normálně, můžete jíst

Přidal: tatarin (85.233.93.---)
Datum: 06-03-09 05:50

VA - odkud pochází vertebrální kýla? Jiná příhoda je hernie Imhoia.

Přidal: Сувор (---.cn.ru)
Datum: 06-03-09 12:26

Ryby by měly být vařeny nejméně 20 minut, smaženy víčkem pouze po dobu nejméně 20 minut. A budete muset sůl tolik soli, že se nerozpouští po dobu 2 týdnů, po které můžete namočit ryby (nebo sůl galymiya) pouze pak můžete otřít nebo kouřit. Nebo zmrazit z -18 stupňů týdně. Jinak přežije.
Všichni, kdo to dostali, jsou většinou ze sušárny nebo uzené z obchodu. Na jeden den ho solili ve slabém roztoku, pak několik hodin sušili teplým vzduchem nebo kouřili na pultu.
Statistiky pro západní Sibiř ukazují, že pražma je infikována 35%, křižákem o 30%, chebakem 40%, rudd 90%, ide 100%. O predátorech stále není přesně známo, říkají i malé procento infikovaných.
Nenechte se nemocným jeseterem, lososem, mořskými rybami, burbotem.

Přidal: tatarin (85.233.93.---)
Datum: 06-03-09 14:45

V našem obchodě prodáváme peled. Velmi chutné a tučné pivo. Pokud tuto rybu znám od severních okrajů, může být nemocná?

Přidal: Сувор (---.cn.ru)
Datum: 06-03-09 16:01

Peled ryby jsou dobré, nepatří do rodiny kaprů. Můžete bezpečně používat.

Přidal: VA (78.107.30.---)
Datum: 06-03-09 18:03

Jedl jsem taimen, lipan a whitefish, z osmi účastníků chytil opisthorchiasis jen dva, jen dva z nich někdy používá vodku na lodi pod lehce solené, to dopadá buď sig nebo grayling, spíše sig. Příliš dobré ryby. Také jsem někde četl, že existují případy infekce i ze štiky.

Přidal: Eugeen (---.nwgsm.ru)
Datum: 06-03-09 20:26

> Eugeen, příznaky jsou podobné, otázka, v které oblasti žijete, to
> infekce může být zachycena na velmi specifických místech a
> diagnostiku lze provádět i na několika místech, nejsem v Moskvě
> Mohly by tam být takové testy

Bydlím v Leningradské oblasti, zdá se, že zde nejsou žádná taková ohniska, ale obr. Ví. Navíc jsou často posílány rypku z jiných regionů.

Zaslal: Ромыч_86 (82.116.3.---)
Datum: 06-03-09 20:45

jak říkáme: "Nerušit opisthorchiasis a on se vás nebude dotýkat")))
Líbila se mi dědičnost, jedl jsem ryby od raného dětství v jakékoli formě a nedolené a lehce solené a nedotčené;
po tomto tématu nebylo zajímavé jít, zkontrolovat?

Přidal: zev (---.cn.ru)
Datum: 08-03-09 02:00

Vitaly Tyumen napsal:

> Měl jsem zkušenosti. S manželkou (první) zacházel starým způsobem. Dva
> láhev trojité kolínské vody - 50 g každý den. Nemám rád
> ostatním, a to opravdu pomohlo, od té doby uplynulo více
> 20 let a žádné symptomy.
> Nikdo si nikdy nepomyslel, že severní národy (Khanty,
> Tungus a Chukchi) preferují kolínskou vodu vůči jakékoli vodce. Cesta
> folk-proto, není tam žádné lékařské vysvětlení.
> Před dvěma lety si stěžovatel stěžoval na to samé svinstvo
> Zhinkov, no, mluvil jsem o mé zkušenosti, nevěřil jsem tomu, ale zkusil jsem to,
> v důsledku toho slyšel slova vděčnosti.

Takhle Dimych. Příliš se zlomí klouby, pomyslel si. V létě jsme namísto krugeru s peledem nemuseli kousat aspenovou kůru s trojitou kolínskou vodou. Kostya z Perly s vodou této katiny se bude přesně srážet.

Přidal: VA (---.bigtelecom.ru)
Datum: 08-03-09 03:00

zev
namísto krugeru s třpytivou trojitou kolínskou aspenovou kůrou
5+

Zaslal: Serjic Samara (---.km33316.keymachine.de)
Datum: 08-03-09 03:56

Pokud jsem správně pochopil, pak určit infekci musíte projít vaše výkaly na analýzu?

Přidal: VA (---.bigtelecom.ru)
Datum: 08-03-09 07:40

Výkaly nelze určit, nebo nosit po dobu dvou týdnů analyzovat analýzu bez přerušení, odstranění vajec se nevyskytuje po celou dobu, ale po určité době, budete potřebovat sondu jater a speciální test.

Přidal: Rubin (---.kuzbass.net)
Datum: 09-03-09 20:53

Cuvor> Zaskochi na lodi, motor, servis. V,, Miscellaneous,, najdete, Dr. BoA Medical Center,

Přidal: Сувор (---.cn.ru)
Datum: 10-03-09 16:25

Zheka a my jsme včera v garáži vašeho chebaku skončili s pivem. Jsem opravdu sám a Andryukha je celá taška.

Přidal: Елена (---.pppoe.omsknet.ru)
Datum: 17-03-09 03:18

Můj syn má 22 let, mučili nás rok a půl, že jsme neprošli, byli léčeni ecolsolem a téměř všechny léky, které čteme na internetu, a lidové léky zvládly všechno. Teplota 1,5 roku se udržuje a všechno ostatní, jak to bylo. Myšlenka, ten nesmysl, a teď je to SCARY.

Přidal: Елена (---.pppoe.omsknet.ru)
Datum: 17-03-09 03:25

Můj syn se už druhý rok ohýbá, nic nepomáhá, Ekorsol pil, pil biltricid, psal všechny druhy věcí z Moskvy a dehtu podle schématu. Na toto téma nejsou ani lékaři.

Máme jednu organizaci, nedaleko Tolyatti. Zabývá se čištěním těla, včetně parazitů. Lidé se zde usadili na týden a celý týden podle přísného harmonogramu, zabývají se čistícími postupy. Vše je postaveno na lidových metodách. Z hlediska klasické medicíny zde není všechno nepopiratelné. Ale lidé tam chodí a nahrávají z celého Ruska. Mnozí přicházejí každoročně.

Pokud je zájem, můžu poslat telefon na e-mail.

Přidal: Сувор (---.cn.ru)
Datum: 03 / 17-09 16:30

A ve vás Tolyatti téma opistorhoza daleko od relevance. Pokud žijeme ve fokusech a nenajdeme metodu vyléčení, co tam může udělat?

Možná, že ne, obr.
Ale lidé pocházejí ze Sibiře.

Přidal: tatarin (85.233.93.---)
Datum: 03-18-09 00:05

Na nádvoří 21. století bojuje s rakovinou HIV a tak dále. Neexistují dnes léky, které by tuto infekci vyléčily? A co nám ani v zahraničí nepomůže?

Přidal: tatarin (85.233.93.---)
Datum: 03-18-09 00:21

A další. Odlišují se externě infikované ryby jakýmkoli způsobem?

Přidal: VOLT (62.213.45.---)
Datum: 03-18-09 11:59

V Krasnojarsku. VVVimpn.ru / clinic / 2 / "Institut lékařských problémů severu". V ústavu kliniky. Slyšel jsem, že se zabývají tématem opistarchózy. Telefony kancelář na místě.

Přidal: Сувор (---.cn.ru)
Datum: 03-18-09 13:59

A navenek se neliší. Mohou být vidět v masu na zádech pod mikroskopem.

Vystavil baltiec (---.nevskie-berega.spb.ru)
Datum: 03-18-09 18:38

téma, kdy přítel, lékař, který mnoho let pracoval v Africe, vyprávěl podobné vášeň a byl tak nemocný.
ale téměř všechny úmrtí.

Přidal Boatsman (90.151.66.---)
Datum: 19-03-09 20:28

Opisthorchiasis se nikdy nevyléčí až do konce.
Kompletní lék je transplantace jater.

Přidal: э ((88.205.179.---)
Datum: 20-03-09 06:53

Vitaly Tyumen napsal:

> Měl jsem zkušenosti. S manželkou (první) zacházel starým způsobem. Dva
> láhev trojité kolínské vody - 50 g každý den. Nemám rád
> ostatním, a to opravdu pomohlo, od té doby uplynulo více
> 20 let a žádné symptomy.
> Nikdo si nikdy nepomyslel, že severní národy (Khanty,
> Tungus a Chukchi) preferují kolínskou vodu vůči jakékoli vodce. Cesta
> folk-proto, není tam žádné lékařské vysvětlení.
> Před dvěma lety si stěžovatel stěžoval na to samé svinstvo
> Zhinkov, no, mluvil jsem o mé zkušenosti, nevěřil jsem tomu, ale zkusil jsem to,
> v důsledku toho slyšel slova vděčnosti.

Moje sestra pracovala na expedici (seismická strana) v autonomním okrsku Khanty-Mans na počátku 90. let. Řekla mi, že místní Khanty pije jen trojnásobnou kolínskou vodu z alkoholu, říkali, že z této špíny mohou být vyléčeni pouze oni.

Zaslal: Glot (---.181.94-79.tmn.ertelecom.ru)
Datum: 03-28-09 23:26

Nebudu mluvit za celé Rusko. ale z Uelenu do Salekhardu jsem šel na sever, byl jsem na Podkamennaya Tunguska, a všude jsem byl léčen pouze „trojnásobným“

Přidal: Сувор (---.cn.ru)
Datum: 30-03-09 15:05

To je pravda "Triple" zkusit, ale není jasné, kde se dostat.

Přidal: VA (78.107.30.---)
Datum: 30-03-09 16:24

Přemýšlím o trojnásobku tohoto příběhu éry nedostatku alkoholických nápojů. Na severu, tento deficit byl vždy, a to bylo snazší koupit trojité Kolín nad Rýnem, tak oni pili to místo vodky.

Přidal: Dmitriy S (90.151.191.---)
Datum: 05-04-09 00:25

Peled je malý tvaroh.
V dortu je vynikající.
Ale od whitefish, jediné nakažlivé apistorchiasis.
V dortu není nakažlivá, sůl po dobu 30 dnů, pak proces, a přeji vám plné zdraví kalhoty.

Přidal: Dmitriy S (90.151.191.---)
Datum: 05-04-09 00:28

Vypil se? Pokud ne, pak o čem mluvíme?

Přidal: Dmitriy S (90.151.191.---)
Datum: 05-04-09 00:36

Koňak leptaný apistochosis.
On, otupělý, a v tuto chvíli se anthelmintic.
Výsledek není 100%, ale játra jsou v pořádku!
ANO, NEMÁ VÝMĚNA IT V MANU.
Jen se živí játry!
Od koňaku hloupý. Vyhnat choleretic! Čestná jízda.

Přidal: tatarin (85.233.93.---)
Datum: 05-04-09 05:51

Její kluci, pro peled jí řeknou, že je nakažená? My v kouzelníkovi vyjednáváme s pivasikem, který neustále konzumuje. Strašidelné mlyat.

Přidal: Dmitriy S (62.105.26.---)
Datum: 07-04-09 02:38

Otestujte s ní a zvedl.

Přidal: tatarin (85.233.93.---)
Datum: 07-04-09 06:02

Děkuji. A jaká je doba inkubace? Pili jsme to tolik.

Zaslal: Иваныч (93.185.147.---)
Datum: 09-04-09 00:23

Bratři! Na rybaření! Pečlivě si toto téma prostudovalo, včetně odkazů, které byly poskytnuty.
V poslední době se moje sestra vrátila (je to infekční lékařka) a řekla, že tato infekce byla léčena v nemocnici Botkin na oddělení "parazitologie". Takže chcete věřit, že ne všechno je tak špatné.

Přidal: Сувор (---.cn.ru)
Datum: 09-04-09 23:02

No, tam je léčen biltricidem (praziquantel), neexistuje žádná jiná metoda v domácí medicíně. A už uplynulo. Kruh se zavře.

Zaslal: Иваныч (93.185.147.---)
Datum: 10-04-09 00:08

Suvor! Proč tak smutné. Tady ten týden půjdu na inspekci (při jiné příležitosti) a přijdu se naučit. Okamžitě všechno rozložte.

Přidal: Сувор (---.cn.ru)
Datum: 10-04-09 14:07

Přidal: VA (78.107.30.---)
Datum: 10-04-09 21:12

Pojď Ivanoviči, celá naděje je na tobě.

Zaslal: Иваныч (93.185.147.---)
Datum: 11-04-09 00:49

A stále žijeme, když doufáme! Když jsem pracoval v Mexiku, chytil jsem nějakou infekci. ano a nasr. b na ní! Oproti našemu 40 stupňovému lektvaru :)

Opisthorchiasis. Kdo stál?

: gy: - projít dva kursy biltricid otočit játra. pak může hlava fungovat. : gy :: gy :: gy:

A o uznání. slyšel o certifikaci GMP (ačkoliv pocházel z: gy :). Certifikát WHO vydává tento certifikát. To dává mezinárodní uznání a povolení prodávat prostřednictvím lékárenského řetězce. Všechno tam, odkazem, má tento certifikát a spoustu dalších. Nenechte se lidi smát. Zpráva byla upravena uživatelem dne 09-03-2011 v 14:02

Naneštěstí je to na Sibiři endemická zóna, ve které kvarky vzkvétají s ohledem na opisthorchiasis (((a ta parazitologická asociace to vůbec nemůže udělat. Tam jsou „ošetřeni“ kůrou osiky, osikem a obhajovat takové disertace).

Už tři roky bojuji s opisthorchiasis. Biltricid byl léčen dvakrát - část opisthorchusu vyšla. Ale soudě podle symptomů, ne všech. Vyzkoušené a spoustu populárních metod - všechny jen dočasně zmírňují symptomy. Obecně platí, že infekce je stále stejná. Teď obnovuji játra po druhém cyklu biltricidu. Diagnostikováno pre-duodenálním obsahem. - našel opistorch vejce v žluči.
Poprvé jsem v nemocnici léčil biltricidem, ale lékaři moc nevysvětlili, jak a co dělat, kromě tablet na pití. Výsledek je tedy nula. Podruhé jsem se několik týdnů připravoval důkladně - cholereticky, před návnadou, no-spa, plus hepatoprotektory. Poté biltricid ve třech dávkách (75 mg na 1 kg hmotnosti) v noci. Pak dvě hodiny po posledním podání pilulky - slepé snímání. A pak každý den, tyubazhs plus choleretic - aby vyvedli opistorchus. V závěru (všiml si to na toaletním papíru, omlouvám se za detaily). Současně vyšlo několik dalších malých parazitů, kromě opistorů. Obecně se stav zlepšil, ale symptomy přetrvávají. Pokračuji v tyubazhu a piju jaterní chrániče.

Mimochodem, hlavní věc během období léčby není jíst sladkosti, dokonce i ovoce. To je velmi důležité, ukazuje se. Tvrdé, ale stojí za to. Také jsem přidal šťávu z červené řepy do mého přídělu - nemají rádi opistorchus, jako ostatní paraziti. Česnek, lišky. Jak se říká, čím více metod, tím lépe.

A o hrozné účinky opistorchs na zdraví nemůže mluvit. Pro některé je všechno jen hrozné. Tady jsem četl jeden klinický případ, lékaři popsali hrůzu. Dokonce diagnostikovat opisthorchiasis někdy prostě nemožné.
[url = http: //www.sibmedport.ru/article/5778-ostriy-opistorhoz/# case] klinický případ [/ url]

A aby biltricid neporušil játra, je nutné pronásledovat žluč po pronásledování a pít hepatoprotektory, bylinky a všechno ostatní.
Můj syn má zjevně také opisthorchiasis, ale symptomy jsou velmi slabé. Vyléčím sebe, vezmu si syna)

Léčíme játra

Léčba, symptomy, léky

Recenze, které léčily opisthorchiasis

Účinná léčba lidových prostředků opisthorchiasis

NAŠE ČTENÁŘE DOPORUČUJEME!

Abychom se zbavili parazitů, naši čtenáři úspěšně používají intoxikum. Vzhledem k popularitě tohoto nástroje jsme se rozhodli nabídnout vám vaši pozornost.

Opisthorchiasis je parazitární onemocnění, během něhož larvy Metagonimus napadají lidské tělo. Pro opisthorchiasis léčba lidových prostředků je poměrně efektivní a obsahuje mnoho různých receptů, které mohou být připraveny doma.

Jaké jsou příznaky onemocnění?

Než začnete uvažovat o příznacích této nemoci, měli byste pochopit, jak se tito paraziti dostanou k osobě v těle. Červi jsou schopní produkovat vejce, oni jsou vyloučeni z těla spolu s výkaly a žít tam. Poté, co ho měkkýši jedí, a skrze ně se parazité dostanou k rybám v těle. A skrze ryby se dostanou k té osobě. Často se to děje v zahraničí, protože tam turisté nekontrolují potraviny pro původ. Takže lidé, kteří jsou na dovolené, jedí v místních kavárnách, kde jsou ryby dodávány jednoduchými rybáři. Tento výrobek, samozřejmě, není kontrolován veterinárními službami, takže existuje vysoká pravděpodobnost, že člověk může jíst potravu, která je infikována parazitem.

Hlavním příznakem opisthorchiasis je průjem. Pokud se to stalo bezdůvodně a poté, co osoba navštívila exotickou zemi, pak je vysoká pravděpodobnost, že tělo je nakaženo parazitem.

Také během této nemoci pacient cítí břišní koliku, celkovou slabost, vysokou únavu, horečku (může zůstat po dobu 3 dnů), na těle se objeví vyrážky. Opisthorchóza je navíc často doprovázena bolestmi hlavy, rozmazaným vědomím a zvracením.

Nejčastěji se larvy usazují v tenkém střevě, ale někdy se dostávají do jiných orgánů, což negativně ovlivňuje jejich práci. V tomto případě se příznaky mohou změnit. Pokud se tedy červ dostane do jater, může se u pacienta vyvinout žloutenka, trpí pankreatem, dojde k narušení krevního oběhu a dojde k neurologickým poruchám. Je to velmi nebezpečné pro život, pokud parazité vstoupí do srdce nebo mozku. Proto je velmi důležité zahájit včasnou léčbu.

Jak se léčí opisthorchiasis?

Léčba opisthorchiasis lidových prostředků docela efektivní. K boji proti parazitům dochází s bylinami a různými potravinami, které jsou schopny je v krátkém čase vyloučit z těla.

V tomto případě je březový dehet považován za nejúčinnější. Je nutné léčit opisthorchózu tímto nástrojem podle následujícího schématu: ráno prvního dne je třeba vzít jednu kapku březového dehtu na prázdný žaludek (musí se nejprve rozpustit v malém množství převařené vody). Následující den je třeba dávku zvýšit na dvě kapky, třetí den, resp. Tři kapky. To by mělo být provedeno, dokud dávka nebude 10 kapek. Po 11 dnech by měla být dávka snížena, tj. V tento den by mělo být užito 9 kapek. Léčba březovým dehtem by měla trvat, dokud nedosáhne jedné kapky. Po tomto kurzu by mělo být ukončeno.

Kromě toho není nutné tento nástroj rozpustit ve vodě, můžete ho namazat jablkem nebo jiným ovocem.

Další složkou, která je považována za stejně účinnou v boji proti tomuto parazitovi, je vápenný popel. Tento nástroj je ideální pro odstranění opisthorchiasis u dětí, ale bříza dehet by neměly být podávány dětem. Je nutné vzít falešné větve a spálit, popel je třeba shromáždit a dát do kontejneru. Druhý den ráno musíte vzít sklenici mléka a vařit popel v ní (lžička). Poté, co to dítě pije, musí být krmeno. Aby bylo mléko chutné, přidejte trochu přírodního medu. Tento nástroj musí být užíván nejméně 14 dní, po kterém parazit opustí tělo.

Pro léčbu opisthorchiasis takové lidové prostředky jako karafiát a česnek jsou perfektní.

Druhá složka účinně bojuje s mnoha chorobami, které způsobují parazity, infekce nebo bakterie. Ale proti opisthorchiasis je lepší kombinovat s hřebíčkem.

Chcete-li připravit nástroj, měli byste si česnek (3 hřebíček) a sekat, a pak se nalije s mlékem (jeden šálek je dost). Tento nápoj by měl být umístěn na sporáku a přiveden k varu. Když se vaří, je nutné dát tam hřebíček (4 kusy) a vařit po dobu 2 minut. Pak by měla být směs ochlazena a přefiltrována a měla by být odebrána jednu hodinu před jídlem, jedna sklenice nejméně třikrát denně. Tato léčba by měla pokračovat po dobu 10 dnů.

Další recepty

Můžete se zbavit opisthorchiasis pomocí žralok, ze kterého je třeba připravit bylinné kvas. Je nutné brát čerstvé, umyté listy a jemně je sekat. Pokud jde o částku, pak by měl žralok dostat ne méně než sklenici. V rozdrcených listech byste měli přidat trochu silikonu a zabalit vše do gázy, která by měla být ponořena do skleněné nádoby. V této nádobě je třeba dát sklenici cukru, pár lžic zakysané smetany a dva litry syrovátky. Směs by měla být skladována minimálně 14 dní na tmavém místě, musí být neustále míchána. Take tento lék by měl být třikrát denně po dobu půl šálku. Ošetření tímto nástrojem musí být dokončeno, pokud nezůstane v nádobě.

Doporučeno a hřebíček s lněným semínkem. Takže musíte vzít lněné semínko (500 g) a hřebíček (50 g). Tyto ingredience je třeba mlít s mlýnek na kávu a míchat. Tento lék lze užívat s jídlem nebo konzumovat v čisté formě. Dávka by měla být 25 g denně a měla by být užívána následujícím způsobem: užívejte prášek po dobu tří dnů a pak si vezměte třídenní přestávku. To by mělo být prováděno po dobu jednoho měsíce.

Ošetření může být také prováděno se složkou, jako je například osikaová kůra. Navíc výsledek v tomto případě nebude trvat dlouho čekat. Takže musíte vzít deset lžiček osiky kůry a nalijte na ně vroucí vodu (1 litr). Vařte prostředky na 20 minut při nízkém teple. Po vývaru musí být filtrován a ochlazen. Když je lék připraven, měl by být užíván jednou lžičkou třikrát denně před jídlem.

Kurz by měl trvat přibližně tři týdny. Až po této době bude opisthorchóza plně vyléčena.

Díky bylinné sbírce je možné nejen odstranit parazity, ale také obnovit ty orgány, které jimi byly poškozeny. Chcete-li odstranit tuto chorobu, musíte vzít 100 g Hypericum, jetel luční a tyrkysové květy, stejně jako 50 g tymiánu a paliny a 20 g zelených dýňových semen. Tyto složky musí být rozdrceny a poté smíchány. Poté, co si vezmete čtyři lžíce této kolekce a nalijeme litr vroucí vody. Další, musíte dát vývar na vařit po dobu 4 hodin. Musí být filtrován a konzumován denně po půl sklenice. Průběh této léčby by měl být dlouhý. Pokud se například tento prostředek používá po dobu půl roku, pak bude možné vyléčit všechny komplikace, které paraziti způsobili.

Dieta během opisthorchiasis

Pokud by tato nemoc měla dodržovat speciální dietu. Takže moc na prvním místě musí být správná. To pomůže tělu vyrovnat se s parazity a zabránit vzniku červů.

Proto, pokud pacient byl diagnostikován s touto chorobou, pak se musí vzdát sladkostí, protože to jsou tyto produkty, které přispívají k rozvoji parazitů a způsobují takové nemoci. Sladkosti by měly být nahrazeny jablky a švestkami, které obsahují hodně vlákniny. Pokud budete dodržovat správnou dietu, můžete neutralizovat toxické jedy a v krátké době eliminovat parazity z těla. V tomto případě je nutné jíst semena dýně co nejvíce. Kefír však ochrání gastrointestinální mikroflóru. Je třeba vzít jednu sklenici denně. Kromě toho mnoho odborníků doporučují s opisthorchiasis pít syrová vejce.

Paraziti se přirozeně vylučují z těla pomocí kapaliny, kterou lze získat ze zelí nebo okurky. Velkou roli zde hraje vodní bilance. Po celý den byste měli vypít dva litry vody. Toto pravidlo je povinné.

Kromě toho, smažené potraviny budou muset být opuštěny, protože to může jen poškodit tělo, a také v této době by neměly brát takové škodlivé produkty, jako uzená klobása, chipsy, majonéza a další. Pacient musí jíst co nejvíce ovoce a zeleniny. Díky tomu bude tělo obnoveno a pacient získá sílu.

Léčba chronických, akutních a jiných typů opisthorchiasis

Různé způsoby léčby infekce

Mezi nejrůznějšími chorobami helminthic, opisthorchiasis je považován za jeden z nejnebezpečnějších lékařů, v důsledku čeho červi ovlivňují játra, žlučníku a žlučových cest, stejně jako slinivky břišní. V tomto případě jsou paraziti sami o sobě plochými motolice, které jsou přenášeny na člověka prostřednictvím infikovaných ryb kaprovité rodiny.

A všechny mazanosti nemoci spočívají v tom, že přítomnost helmintů uvnitř těla může být po dlouhou dobu pečlivě skryta asymptomaticky, což osoba sama nemusí podezírat. Po chvíli se mohou střídat klidná období s ostrými exacerbacemi.

Metody léčby opisthorchiasis

Napříč Ruskem, nejčastěji přírodní ohniska opisthorchiasis jsou severní oblasti, západní Sibiř, a největší centrum těchto helminths je považován za město Tyumen.

Na základě toho, jak nemoc postupuje, lékař předepíše ambulantní nebo hospitalizovanou léčbu opisthorchiasis.

Hlavní roli v konstrukci léčby představuje stadium opisthorchiasis:

  1. Akutní opisthorchiasis se léčí různými léky: antialergickými a protizánětlivými léky, po kterých se používají úzce cílené specifické látky.
  2. Chronická opisthorchiasis: léčba je prováděna pomocí anthelmintických léků, po kterých je regenerační terapie předpokladem pro pozitivní výsledek.

Kromě toho musí pacient ve všech fázích terapie dodržovat přísnou dietu. V lékařské praxi existuje vzor účinné dietní výživy z opisthorchiasis - Pevznerova tabulka č. 5, kde jsou malovány hlavní užitečné produkty pro odstraňování parazitů, stejně jako zakázané pokrmy, kterým je třeba se vyhnout.

Není to poslední role v boji proti opisthorchiasis je léčba lidových prostředků. Bylinné přípravky, odvar, tinktury urychlí proces destrukce a odstranění parazitů, obnovení ochranných funkcí a postižených vnitřních orgánů.

Seznam léků

Přiřaďte potřebné léky a spočítejte, který léčebný režim pro opisthorchiasis bude účinný, může pouze parazitolog nebo infekční onemocnění. Standardní léčba zahrnuje několik kroků:

  1. Přípravná fáze, která zahrnuje odstranění symptomů alergií, zánět v gastrointestinálních orgánech, obnovení normální sekrece žlučových cest, detoxikaci.
  • Desenzibilizující léčba užívající antialergické léky;
  • Detoxikační terapie - zavedení intravenózního fyziologického roztoku, stejně jako 5% glukózy nebo hemodezu;
  • Odvodnění žlučového systému - zajištění choleretického působení, choleretických léků nebo cholekinetiky, jakož i smíšených druhů léčiv;
  • Léčba rozsáhlými antibiotiky - v průběhu 5 dnů, aby se zabránilo opětovné infekci.

Se symptomem cholestázy jsou předepsány finanční prostředky, které zahrnují kyselinu ursodeoxycholovou - Ursofalk, Ursosan nebo Heptral. Navíc mohou být předepsány léky ke zlepšení funkce gastrointestinálního traktu:

  • enzymové přípravky: kreon, mezim, pancreatoflat;
  • prokinetika: motilak, metoklopramid nebo motilium;
  • antispasmodika: no-shpa, drotaverin, meteospasmil, baralgin nebo buscopan;
  • probiotika a prebiotika.
  1. Antelmintická specifická léčba, která je zaměřena na odstranění alergických reakcí a patologických změn vnitřních orgánů v důsledku expozice parazitům. Antihistaminika - tavegil, suprastin nebo difenhydramin. Sedativa - valeriánský kořen, brom a chlorid vápenatý. Velmi důležitým prvkem této léčby je použití protizánětlivých léčiv - askorutinu, salicylátů nebo butadionu.

Přípravky pro léčbu opisthorchiasis:

  • albendazol;
  • chloxyl;
  • Praziquantel
  1. Rehabilitace, která zahrnuje duodenální bezdušové snímání, přijímání léků-hepatoprotektorů k posílení ochranných funkcí těla, přijímání choleretických bylinných odvarů. Pro choleretickou akci mohou být předepsány vhodné léky - Essentiale N, gepaben, Kars a další. Můžete podpořit tělo speciální dietou, stejně jako provádění fyzioterapeutických procedur.

Léčba opisthorchiasis Nemozol

Bez diagnózy a předpisu lékařem může samo-léčba opisthorchiasis trvat velmi dlouho a bezvýsledně. Mnozí parazitologové a specialisté na infekční onemocnění nedoporučují léčbu opisthorchiasis Nemozol kvůli vysokému procentu toxicity. Pouze v případě smíšeného typu helmintických invazí je takový lék předepsán.

Přípravek Dekaris užívá jednou, jak je předepsáno lékařem, a po 3 dnech zahájí léčbu přípravkem Nemozol. Přibližná dávka Nemozolu pro člověka - 0,4 g.

Nemozol je předepisován dětem ve věku od 2 let a starší, i když lékaři důrazně nedoporučují užívat je dětem mladším 6 let. Pro každý kilogram hmotnosti se spotřebuje 6 mg účinné látky denně.

Léčba opisthorchiasis Biltricid

Biltricid má paralytický účinek na parazity, což vede k jejich smrti. Léčebný režim a požadovaná dávka jsou určeny pouze ošetřujícím lékařem, přibližně 70–75 mg účinné látky na kilogram letní hmotnosti pacienta.

Příjem takového anthelmintického léčiva se provádí jednou, ale pokud existuje nesnášenlivost vůči kterékoliv složce léčiva, dávka se rozdělí na 2-3 dávky denně. Lék je předepsán dětem starším 4 let, 72 hodin po užití pilulky, můžete dítě kojit. O šest měsíců později je sledována účinnost takové terapie.

Léčba opisthorchiasis Chloxyl

Chloxyl - antihelmintický lék, který operativně opisthorchuje buňky, stejně jako negativní vliv na jejich metabolismus sacharidů, což vede k jejich destrukci.

V závislosti na vývojovém stadiu opisthorchiasis, intenzitě invazí, může být léčba prováděna během 2-3-5 dnů, průběh léčby je 15-24 gramů složky, která je rozdělena do indikovaných dnů terapie. Navzdory skutečnosti, že takový lék není tak účinný jako přípravek Biltricid, může být předepsán k léčbě dětí.

Dieta v léčbě opisthorchiasis

Při léčbě opisthorchiasis s velkým významem je dodržení specifické diety - tabulka №5 Pevznera. Podle jejích předpisů, zcela uzené, mastné potraviny, smažené a kořeněné, jsou odstraněny z stravy infikované osoby. Všechny výrobky musí být vařené, pečené nebo vařené pro pár, jiné druhy zpracování jsou zakázány.

Jaké produkty jsou povoleny:

  • libové maso a ryby;
  • sušenky a chléb;
  • máslo;
  • ovoce a zelenina;
  • jakékoli kaše;
  • nízký obsah tuku.

Jakmile je léčba ukončena, měly by být do stravy zavedeny vláknité výrobky: zelí, jablka, sušená data, banány, meruňky, švestky, hrušky atd. Tyto produkty dokonale regulují tok žluči, což je velmi důležité po opistorchis.

Co dělat po léčbě opisthorchiasis

Za tímto účelem osoba znovu podstoupí základní metody diagnostiky parazitů - 3x koproskopie a duodenálního ozvučení, které se provádí jednou. Všechny tyto studie potvrzují, že člověk je zcela bez parazitů.

NAŠE ČTENÁŘE DOPORUČUJEME!

Abychom se zbavili parazitů, naši čtenáři úspěšně používají intoxikum. Vzhledem k popularitě tohoto nástroje jsme se rozhodli nabídnout vám vaši pozornost.

Pokud jsou výsledky pozitivní, léčivá kuřata se zbaví invazí helminthů. Vzhledem k tomu, zničení a odstranění parazitů nezaručuje obnovu trávicího traktu, imunity a hepatobiliárního systému, stejně jako mikrocirkulační systém. Léčba by proto měla být přistupována komplexně, přičemž by pro tyto vnitřní orgány měly být užívány různé léky.

Nejúčinnější lidové prostředky pro opisthorchiasis

V kombinaci s lékovou terapií může být účinek léčby zvýšen paralelním užíváním lidových prostředků. Tradiční medicína má obrovský seznam receptů na zničení a odstranění různých typů červů. Při léčbě opisthorchiasis bude účinná:

  • mléko s březovým dehtem;
  • bylina sv. Jana a její infuze;
  • lněný a hřebíček;
  • osika a její odvar;
  • Bylinná sbírka tansy, jetel luční a hypericum, konkrétně odvar z ní.

Navzdory skutečnosti, že léky jsou tradiční medicínou, je třeba před jejich použitím konzultovat se svým lékařem. Existuje celá řada nemocí, které mohou být v rozporu s příjmem některých bylin.

Jak léčit opisthorchosis lidových prostředků?

Mezi nejčastější onemocnění patří opisthorchiasis. To nastane, když Metagonimus larvy napadnou lidské tělo. Tento druh červů obvykle parazituje v říčních rybách, a jestliže takový příklad je podáván u stolu, podřídit se nedostatečnému tepelnému zpracování, infekce je zaručena. Ale to není jediný způsob, jak červi tohoto druhu mohou vstoupit do těla: obvykle rybáři dávají malým úlovkům syrové ryby své kočce. To je další cesta pro larvy vstoupit - od nakaženého zvířete. Jak rozlišit, že se jedná o invazi helminthů, a ne o banální otravu?

Příznaky infekce

Bohužel příznaky opisthorchiasis jsou podobné příznakům otravy. V závislosti na stupni infekce samotné ryby se příznaky onemocnění mohou projevit různými způsoby. K prudkému projevu dochází po konzumaci silně infikovaných ryb. To je:

  1. Průjem, který nezmizí ani po užívání léků proti průjmu.
  2. Břišní kolika.
  3. Obecná slabost.
  4. Zvracení.
  5. Kožní vyrážky.
  6. Vysoká únava.
  7. Zvýšení teploty.
  8. Rozmazané vědomí na pozadí těžké bolesti hlavy.

Larvy červů, způsobující opisthorchiasis, dopadající na stěny tenkého střeva, zde zůstávají plně zralé a dávají potomkům. Ale dokud se to nestane, je velmi obtížné identifikovat invazi a ani všechny výše uvedené příznaky nezaručují, že diagnóza bude provedena správně.

S pomalým průběhem nemoci po mnoho let se neprojeví, ale červi se během této doby mohou pohybovat tělem a dostat se do jakéhokoliv orgánu. Následující příznaky indikují, kde byl parazit:

  1. Neurologické problémy.
  2. Pankreatické onemocnění.
  3. Žloutenka
  4. Poruchy oběhu a jiné poruchy v těle.

Hádání, co způsobilo hlavní příčinu, je po dlouhé době velmi obtížné a pouze analýza může odhalit invazi. Pokud se nemoc neléčí, má osoba biliární peritonitidu, akutní pankreatitidu, hnisavou cholangitidu a cirhózu jater. Probíhající forma infekce ohrožuje i onkologickou diagnózu.

Nejnebezpečnější s opisthorchiasis - pronikání larvy do mozku nebo srdce. To způsobuje nejen nepohodlí, ale může být i život ohrožující. Pokud tedy existuje předpoklad, že by mohlo dojít k infekci larvami Metagonimus a výše uvedené příznaky, je nutné okamžitě zahájit boj proti červům.

Léčba

Farmaceutický průmysl produkuje pouze jednu drogu, která může léčit opisthorchiasis. Jmenuje se Biltricid. To může být přičítáno pouze lékařem po vyšetření a proces může být proveden doma. Ale ne všechny: droga je velmi toxická a užívá ji při nemocech mozku, srdce a některých dalších je nepřijatelná.

Ale je zde také příjemná informace: můžete provádět léčbu lidových prostředků opisthorchiasis. Seznam tradičních léků je dostatečně velký, takže si každý může vybrat lék, který je ze zdravotních důvodů dostupný a přijatelný.

Březový dehet

To je podle lékařů nejúčinnější prostředek a proces léčby je poměrně jednoduchý. Doporučuje se používat pouze pro dospělé, protože je to velmi účinný nástroj. Musíte začít s jednou kapkou léku, zředěnou v lžíci mléka nebo vody. Je nutné užívat nalačno. Denní počet kapek by měl být zvýšen o jeden, dokud jejich počet nedosáhne 20. Pak musíte snížit jednu kapku každý den a dosáhnout původní částky. Celý proces je navržen na 40 dní.

Je možné léčit onemocnění dehtem jiným způsobem, čímž se množství léku sníží na 20, ale na 10 kapek, a pak se postupně sníží na jednu.

Popel Linden

Tento lék není méně účinný u březového dehtu a mohou být užívány i dětmi. Chcete-li připravit lék, musíte spálit vápna větve, a výsledný popel shromáždit a skladovat v suché nádobě. V případě potřeby (nebo za účelem profylaxe) bude do sklenice vařícího mléka vhozena lžíce popela. Když trochu vychladne, přidejte trochu přírodního medu a dejte dítěti nebo dospělému nápoj. Pak musí být pacientovi dáno jídlo. Lindenový popel je třeba ošetřovat nejméně dva týdny.

Aspen kůra

Vynikající eliminuje červy a osiky kůry, která je také považována za nejrychlejší prostředek.

K přípravě léku je nutné vzít 10 osiky aspenové kůry. lžíce a hodit je do vroucí vody (1 litr). Okamžitě vyjměte - kůra se vaří 20-25 minut. Poté se odvar z osikové kůry přefiltruje a ochladí. Recepce je následující: denně pít odvar z osiky kůry před jídlem lžíci. Chcete-li zcela zbavit červů, je nutné vzít odvar z osiky kůry po dobu 21 dnů.

A pro léčbu a prevenci, můžete použít jiný lék z osiky kůry - tinktura. Chcete-li připravit lék, musíte si vzít půl litru vodky a 50 gramů popela prášek z osiky kůry. Vše důkladně promíchejte a nechte vyluhovat po dobu dvou týdnů. Doporučuje se protřepávat infuzi každé dva až tři dny. Nyní zbývá tisknout a můžete začít s léčbou lékem léčit. Lék používá následující:

  1. V půl sklenice vody nalijte lžíci tinktury osiky kůry a pít před jídlem.
  2. Tak to dělejte denně před jídlem po dobu tří týdnů.
  3. Po měsíci se opakuje lékařská událost.

Podle hodnocení je ošetření kůrou osiky velmi účinné a také zcela bezpečné. Samozřejmě, že tinktura může být použita pouze pro léčbu dospělých, ale vývar může být podán dětem, pouze dávka pak musí být snížena o 2-3 krát v závislosti na věku dítěte.

Důležité je, že užívání tohoto léčiva je účinné pro jakýkoliv druh helminthiasy. A pokud používáte lék z osiky kůry s přípravky k obnově jater, pak to bude nejen schopen vyléčit pacienta, ale také mít příznivý vliv na celé lidské tělo. K tomu dochází bez ohledu na zdravotní stav osoby nebo jejího věku.

Česnek, hřebíček, lněné semínko

Recenze na různých tematických fórech obsahují mnoho chvályhodných slov o těchto přípravách. Lékaři potvrzují, že tyto nástroje jsou skutečně velmi účinné. Kromě toho česnek bojuje nejen s parazity různých druhů a druhů, ale také ničí bakterie a infekce, které mohou být příčinou mnoha nemocí. Ale v boji proti opisthorchiasis je lepší ho kombinovat s hřebíčkem.

Chcete-li připravit lék na červy, potřebujete:

  1. Vezměte 3-4 mleté ​​stroužky česneku.
  2. Nalijte sklenici mléka.
  3. Přiveďte k varu.
  4. Přidejte potraviny hřebíček (4-5 kusů).
  5. Vařte pár minut.
  6. Cool, napětí.
  7. Pijte před jídlem.
  8. Tento postup opakujte třikrát denně.
  9. Délka léčby je 10 dnů.

Vlaštovčí

Všechny uvedené metody vytvrzování by byly neúplné bez uvedení této rostliny. Připravte si lék ze želvovin:

  1. Čerstvé listy umýt, sekání.
  2. Množství trávy je asi sklo.
  3. Přidejte trochu křemíku.
  4. Zabalte do tenkého plátna.
  5. Směs vložte do skleněné nádoby.
  6. Nalijte veškeré sérum - asi 2 oh.
  7. V nádobě přidejte 2 lžíce zakysané smetany, sklenici cukru.
  8. Směs udržujte na tmavém místě nejméně dva týdny. Během této doby se musí často míchat.
  9. Před jídlem vypijte ½ šálku. Léčba je ukončena, když je léčba pryč.

Můžete použít hřebíček s lněné semínko. Musíte vzít půl kilogramu semen a desetkrát méně hřebíčku. Vše rozmělněte bruskou a dobře promíchejte. Použití nástroje je přidání prášku do potravin nebo v čisté formě. Za den neberte více než 25 gramů. Doba léčby je měsíc. Režim je následující: 3 dny na pití, tři dny odpočinku.

Bylinná medicína

Dokonale se vyrovnat s červy, stejně jako bylinné přípravky. Navíc, oni jsou schopní vyhnat parazity, a více - obnovit orgány, které poškodily červy. Na chemickém základě nepodléhá žádnému léku.

Zde je jeden z poplatků:

  1. Vezměte 50 g bylinného pelyněku a tymiánu. Připravte si dalších 100 gramů květů tyčinky, jetele a třezalky tečkované. Také potřebujete a dýňová semena v množství 20 gramů. Měly by být zelené.
  2. Všechny grind, dobře promíchejte.
  3. Litr vařící vody nalít 4 lžíce. prášek.
  4. Poté, co lék bude trvat 4 hodiny, kmen to.
  5. Pijte půl sklenice každý den.
  6. Doba léčby je nejméně šest měsíců. To je to, co je potřeba pro léčbu všech komplikací.

Dieta

Pokud nebudete věnovat pozornost tomuto bodu, ale žádný nástroj nemůže zcela zbavit parazitů. Proto byste měli věnovat pozornost své stravě. Bude trvat:

  1. Nahraďte sladkosti sušenými švestkami a jablky.
  2. Pijte kefír, jogurt k obnovení mikroflóry ve střevech. Čerstvé mléko se však nedoporučuje.
  3. Vymažte smažené, uzené, klobásy, majonézu.
  4. Jíst syrová vejce, nakládané zelí a okurky.
  5. Zavést více zeleniny a ovoce do stravy.